SMEH JE SVE REKAO: Dekija pitali za Junajted, on šmekreski odreagovao!

Autor:

Sport

09.12.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde pred meč poslednjeg 6. kola grupne faze Lige Evrope govorio je o potencijalnim protivnicima u nok-aut fazi takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Crveno-beli su kolo pre kraja izborili evropsko proleće iz L grupe LE, pa je Mančester junajted jedan od potencijalnih rivala u ponedeljak na žrebu.

Novinari su ga upitali da bi voleo baš "crvene đavole", na šta se Stanković nasmejao i posle nekoliko trenutaka odgovorio.

- Može li kasnije Junajted? Neka dođe neko pristupačniji. Ne bih želeo da budem pogrešno shvaćen, da, može Junajted, ali ne zato što ga se ne plašim i mi to možemo da prođemo. Realista sam u životu. Bio bi fantastičan duel i veliko iskustvo za sve nas - rekao je Stanković.

Trener Zvezde bi voleo nekog lakšeg protivnika u šesnaestini finala Lige Evrope.

- Ako može nešto pristupačnije, pa kasnije sa Mančesterom. Nema nekih klubova koje ne bih voleo, jer nisam još razmišljao o tome. Da vidimo koga možemo. Ako mogu da kažem, voleo bih što lakšeg protivnika, da se takmičimo i pokažmo ono što smo u grupi. Imam bombi iz evropskog fudbala i ako možemo da izbegnemo bilo bi dobro - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading