Budućnost Zvezde u Ligi šampiona SVE NEIZVESNIJA!

Autor:

Sport

08.12.2020

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Zvezde obezbedili su proleće u Evropi, pa spisak potencijalnih rivala crveno-belih raste iz dana u dan.

RepublikaFoto: Starsport
Spisak protivnika Crvene zvezde u nastavku LE sve je duži...

Kako se danas i sutra igraju odlučujući mečevi Lige šampiona, spisak protivnika sve je duži, pa se sada poznatom četvercu pridružio i Klub Briž.

Belgijanci su pružili hrabar otpor Laciju, ali su na kraju remizirali 2:2 i ostali bez prezimljenja u elitnom evropskom takmičenju.

To ih sada stavlja u grupu onih koji bi mogli da se sudare sa Zvezdom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lacio - Gent

Pored Belgijanaca, na tom spisku su još i Arsenal, Roma, Dinamo i Viljareal.

Kao jedan od četiri trećeplasirana tima sa najboljim učinkom plavo-crni spadaju u red nosilaca na predstojećem žrebu za nokaut fazu Lige Evrope i samim tim postoji verovatnoća da mu se putevi ukrste sa šampionom Srbije koji je nenosilac.

Podsetimo da će potencijalni rivali tima iz Ljutice Bogdana biti pobednici grupa Lige Evrope (izuzev Hofenhajma), odnosno još četiri uspešnija trećeplasirana kluba iz grupne faze Lige šampiona.

Sutra će se spisak mogućih protivnika dodatno popuniti, a u opticaju su svi klubovi najneizvesnije grupe B, Menhengladbah, Real Madrid, Šahtjor i Inter, odnosno Atalanta i Ajaks koji će međusobnim okršajem odlučiti ko ostaje u eliti, a ko ide među nosioce u Ligi Evrope.

 

Na Marakani nikada nije dosadno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading