U LŠ nam sledi PRAZNIK FUDBALA: PSŽ, Junajted i Lajpcig u ŽESTOKOM KLINČU, Real u BORBI PROTIV BLAMA, a na kraju, MESI vs. RONALDO!

Autor:

Sport

08.12.2020

16:05 >> 15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće žestoko na terenima širom Evrope večeras, pošto se u Ligi šampiona tada odlučuje mnogo toga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo i Leo Mesi ukrstiće mačeve večeras u LŠ

Poslednje kolo Lige šampiona doneće nam uzbuđenje kakvo se retko viđa, pošto je publika polako krenula da se vraća na stadione svugde po "starom kontinentu", pa timovi imaju veliki motiv da pokažu šta znaju, da ne zanemarimo i borbu za plasman u nokaut fazu elitnog evropskog takmičenja.

Svašta nešto zanimljivo nas čeka večeras, pa smo odlučili da vam skrenemo pažnju na te zanimljivosti.

Naj neizvesnije će bez sumnje biti u grupi H, pošto i Mančester junajted, i PSŽ, i Red Bul Lajpcig imaju priliku da završe prvi u grupi, ili da ispadnu iz nje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Solskjerova fotelja skoro sigurno je pod rizikom pred večerašnji duel

Visok je to ulog za ova tri velikana, ali se stiče utisak da bi za PSŽ ili Junajted katastrofa ipak bila nešto veća u slučaju da ispadnu iz LŠ.

Solskjerov posao visi o koncu već mesecima, pa bi ovakav debakl mogao konačno da ga košta posla, dok PSŽ već godinama pokušava da se dokopa evropskog vrha, ali makoliko novca bace na problem, ne uspevaju tamo da stignu.

Lajpcig polako izrasta u pravu fabriku fudbala, željni su i oni proboja na kontinentalnoj sceni, ali je tim mlad pa se stiče utisak da bi im još godinu dana iskustva dobro došlo.

Naš Sergej Milinković-Savić i njegov Lacio mogli bi da se osame na vrhu grupe F u slučaju pobede protiv Briža, dok bi Ferencvaroš mogao da šokira svet pobedom protiv Dinamo Kijeva u grupi G.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić boriće se za prvo mesto u grupi

Naravno, spektakl večeri biće susret Barselone i Juventusa, gde će Italijani pokušati da se izjednače po broju bodova sa Špancima.

Naravno, zvezde šoua biće Leo Mesi i Kristijano Ronaldo, pa se mora reći da nas ovde ne zanima toliko rezultat koliko imamo želju da gledamo istinski lep fudbal.

 

 

 

Ovako izgleda večerašnji program u Ligi šampiona:

18.55 h

Lacio - Klub Briž

Zenit - Dortmund

21 h

Barselona - Juventus

Čelsi - Krasnodar

Dinamo Kijev - Ferencvaroš

PSŽ - Bašakšehir

Red Bul Lajpcig - Mančester junajted

Ren - Sevilja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading