NA CENI: FSS će morati da plati OGROMNE pare ukoliko želi da dovede Milojevića!

Autor:

Sport

08.12.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je u ponedeljak dobila rivale u grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a i dalje se ne zna ko će voditi "Orlove" na tim utakmicama.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Kako trenutno stoje stvari, sva je prilika da to neće biti i dalje aktuelni selektor Ljubiša Tumbaković koji je doživeo neuspeh sa Škotima u baražu za EURO, a nekako se potencira da će to biti čovek koji je vaskrsnuo Crvenu zvezdu, Vladan Milojević.

Želja da dvostruki najbolji trener Srbije dođe na klupu "Orlova" je velika u FSS, a i on bi voleo da postane selektor, tvrdi "Mozzartsport", međutim, najveći problem predstavlja njegov angažman u Al Ahliju iz Saudijske Arabije.

On ima čvrst i unosan ugovor do sledećeg leta sa Saudijcima, koji ga sigurno ne bi pustili bez obeštećenja, o čemu se već i pisalo, a kako javlja "Informer" za njegovo puštanje tražiće minimum 1.000.000 evra.

S druge strane, u ponedeljak smo javili da postoje nesuglasice na relaciji Milojevića i menadžmenta kluba, te da je posle poraza u subotu dobio ultimatum da mora da pobedi u narednom meču inače mu sledi otkaz.

Takođe, pominje se i interesovanje grčkog AEK-a koji bi da ga vrati u grčki fudbal ukoliko se za to stvore uslovi.

Čini se da će sve biti poznato početkom naredne nedelje, za kada je uostalom i zakazana sednica Fudbalskog saveza Srbije, gde će jedna od tema biti i smena sadašnjeg, a možda i imenovanje novog selektora Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading