DEKI ČUPA KOSU PRED HOFENHAJM: Stankovićeva UZDANICA iznenada ZARAŽENA koronom!

Autor:

Sport

02.12.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorio o problemima.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je na konferenciji za medije pred meč sa Hofenhajmom da se suočava sa velikim kadrovskim problemima u vidu izostanka Aleksandra Kataija, Milana Rodića i Mirka Ivanića.

Deki je dodao da je veoma moguće da je Aleksa Vukanović pozitivan na koronavirus, a mediji su spekulisali da je planiran da bude starter na poziciji levog krila.

- Bio sam sa doktorom, da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Nije uopšte prijatna situacija. Neću moći da računam na Kataija, Ivanića i Rodića. Što se tiče Gobeljića, on se priključio timu. Videćemo da li je spreman i za koliko minuta. Opet smo u deficitu sa igračima, ne želim da to bude alibi. Ali ne prija kada se desi ovako nešto pred važnu utakmicu. Siguran sam da ćemo izvući maksimum. Ova utakmica nam donosi mnogo - izjavio je Stanković.

Tu se ne završavaju problemi aktuelnog srpskog šampiona.

- Možda ćemo imati još jednog pozitivnog. Reč je o Aleksi Vukanoviću, malo nas je sve to poremetilo. Uradili smo dodatna testiranja da vidimo da li je definitivno pozitivan. Čekamo rezultat, ali... - dodao je strateg Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Vukanović

Hofe je pokazao klasu u prve četiri runde grupne faze.

- Igrao protiv dominantne ekipe u našoj grupi. Rezultati to govore. U Bundesligi imaju problema, ali to mi nije merilo. Oni su favoriti. Videćemo sa kakvim timom će oni doći, da li će kalkulisati. Moraćemo da budemo organizovani. I kada napadamo i kada se branimo. Hoću da igrači ispoštuju sve što se dogovorimo, što u poslednje vreme ide kako treba. Neću o onima koji nedostaju. Svaki igrač nam je bitan. Pokazali smo to već - zaključio je Stanković.

Podsetimo, susret se igra u četvrtak od 18:55 časova na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading