(VIDEO) KATASTROFALNO SUĐENJE NA "MARAKANI"! Ekspert GRMI - Rad žestoko OŠTEĆEN, a Zvezda...

Autor:

Sport

30.11.2020

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši sudija nema dilemu.

RepublikaFoto: Starsport
Napadač FK Crvena zvezda Milan Pavkov na meču protiv Rada

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Rad u 16. kolu Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić" sa 3:0, a sporne situacije sa tog meča analizirao je sudijski ekspert Zdravko Jokić.

Nekadašnji arbitar smatra da su "građevinari" oštećeni prilikom gola Milana Pavkova, koji je evidentno igrao rukom, ali sudija Andrija Stojanović je propustio priliku da dosudi i penal za crveno-bele.

– Nažalost, ovde ćemo videti da je Pavkov… videli ste da je rukom praktično smirio loptu i dao sebi prednost da postigne gol. Trebalo je zaustaviti igru. Nažalost, ono što je osnovno videli smo kod mladog Stojanovića – loš položaj, uvek pravolinijski, uvek mu neki igrač smeta, ovde nažalost ni pomoćni sudija nije mogao da mu pomogne, teško je bilo… Što reče jedan moj kolega, Zvezdaš inače, Pavkov bi bio junak da je stao i rekao "jeste, igrao sam rukom" - objašnjava Jokić.

Naredni sportni detalj viđen je u kazenom prostoru Rada, gde je oboren Gavrić.

– Vidite opet položaj sudije, ovde je bilo gaženje igrača, trebalo je dosuditi penal za Zvezdu. Plavi igrač jeste odneo loptu, ali to ga ne oslobađa odgovornosti - zaključio je Jokić.

On je dodao da je sudija mogao da pokaže na belu tačku i kada je Srđan Spiridonović tražio najstrožu kaznu u šesnaestercu gostiju. Nema dileme, očajno suđenje na "Marakani"...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading