I JARE I PARE: Podrhtava "Marakana", Zvezdina LEGENDA saopštila "Delijama" FENOMENALNU vest posle Genta!

Autor: Novosti, Republika

Sport

27.11.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se iskusni strateg.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Legendarni trener Crvene zvezde Ljupko Petrović rekao je za "Novosti" da njegov bivši klub sa Dejanom Stankovićem može daleko da dogura u Evropi, kao i da je ekipa protiv Genta na "Gelamko areni" odigrala "velemajstorski".

- U prvom meču na "Marakani" smo se mučili da pobedimo Gent, a tamo je to urađeno na velemajstorski način. Osvojena su tri važna boda, plasman u narednu fazu Lige Evrope je izvestan, klupski koeficijent sve više raste, pa bi bilo lepo da se tako nastavi, kako bi se stvorili uslovi da u nekoj od narednih sezona Srbija dobije i drugog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Iskusni fudbalski vuk pohvalio je svog učenika Dejana Stankovića da odlično vodi ekipu.

- Deki se sve bolje snalazi i zasada sve radi kako treba. U Belgiji je sve dobro postavio i poslagao. Bez četvorice, petorice standardnih igrača je igrao tu utakmicu, a to se nije primetilo. Nije lako forsirati mlade igrače i praviti rezultate, a i to mu polazi za rukom.

RepublikaFoto: Starsport
Iskusni strateg - Ljupko Petrović

Petrović ističe da Zvezda može daleko na proleće, ali podvlači da ne treba stavljati preveliki pritisak na igrače.

- Ne bi se trebalo opterećivati preteranim ambicijama, ali vredi pokušati da se izvuče maksimum. Zvezda će izaći iz grupe, može da bude čak i prva, mada je realnije da kao druga prođe dalje. Očekujem da posle toga, na proleće bude još bolja, da izbaci još jednog ili dva protivnika. Kad bi došla do četvrtfinala Lige Evrope, to bi bio izuzetan uspeh - zaključio je tvorac evropske titule iz Barija 1991. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading