NAŠA JE DUŽNOST DA STANEMO UZ NEMANJU! Vidiću stigla MOĆNA podrška od bivšeg reprezentativca - vreme je za PROMENE u FSS!

Autor: Kurir, Republika

Sport

27.11.2020

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

Bivši as Mančester junajteda - Nemanja Vidić

Bivši reprezentativac Srbije Dragan Mrđa podržao je u razgovoru za "Kurir" našeg proslavljenog reprezentativca Nemanju Vidića koji je pozvao na promene u srpskom fudbalu.

Bivši centarfor Crvene zvezde i Vojvodine veruje da je Vidić pogodio u srž problema, kao i da mu je sa razlogom"prekipelo".

- Nemanja Vidić bio je kranje jasan u svom obraćanju. Kada momak koji je oličenje poštenja, onako narodski rečeno do srži, kaže "dosta je", onda tu nema šta da se doda. Vidić se nikada ne bi oglasio da aktuelno stanje u srpskom fudbalu nije prevazišlo granicu pristojnosti. Potrebno je da se dese krupne promene, jer mnoge stvari nisu kako treba - rekao je Mrđa.

RepublikaFoto: youtube.com/presstrstenik
Bez dlake na jeziku - Dragan Mrđa

On je nastavio u istom ritmu.

- Valjda bi bilo normalno da svi stanemo uz veličinu kakav je Nemanja Vidić!. On je idealno i najbolje rešenje za srpski fudbal. Vidić je gromada, čovek od autoriteta. Kada sam ušao u reprezentaciju, tamo su bile dve veličine, Nemanja Vidić i Dejan Stanković. Jedan se vratio u srpski fudbal u Zvezdu, bilo bi lepo da se vrati i drugi, na čelo FSS - poručio je Mrđa.

Podsetimo, Mrđa je za reprezentaciju Srbije nastupao u periodu od 2008-2014. godine kada je upisao 14 nastupa, a u dva navrata je uspeo da se upiše u listu strelaca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading