SLEDI BURNA ZIMA: "Delije" ga OBOŽAVAJU, a on progovorio o POVRATKU!

Autor:

Sport

01.12.2020

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se sjajni veznjak.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Jovičić slavi titulu sa bivšim saigračima iz Crvene zvezde

Bivši vezista Crvene zvezde Branko Jovičić koji se letos vratio u ruski Ural izneo je u razgovoru za "Maxbetsport" utiske o tamošnjoj Premijer ligi, ali i o jesenjem delu sezone crveno-belih.

– Dobar glas se daleko čuje, a ovde kod mene ima dosta navijača Spartaka iz Moskve koji se diče uspesima bratskog kluba. Jasno je koliki je Crvena zvezda brend, tako je lepo videti da je pao Gent na strani, da je plasman u eliminacioni deo Lige Evrope tako blizu – rekao je Jovičić.

Povratak u Rusiju doneo je nove obaveze.

– U početku sam se uklapao, a posle izlaska iz povrede postepeno sam hvatao ritam i do sada imam odigranih 13 mečeva sa dobrim učnkom. Nalazimo se u mini seriji od dve pobede i dva remija. Imao još tri meča do kraja prvog dela sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Suze Branka Jovičića na oproštaju od Zvezdinog dresa

Već su uveliko zimski uslovi i debeo minus kada je reč o Premijer ligi Rusije.

– Mi smo se sa Sočijem sastali kada je napolju bilo minus 14, ali teren kao pista sa grejačima i ovde su stadioni svi novi. Sportski centri su “full”, a na tribinama ima nekoliko hiljada navijača. Šteta je sto ne može više gledalaca na tribine i sa Spartakom bi ih bilo 45.000.

Podsetimo, popularni "Bakula" je letos napustio Marakanu nakon tri osvojene titule sa svojim voljenim klubom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading