DERBI NA SLATKIM MUKAMA: Klub iz Čempionšipa novog trenera PROBIRA IZMEĐU DVE ŽIVE LEGENDE!

Autor:

Sport

01.12.2020

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi Kaunti već je neko vreme u potrazi za novi šefom struke, a deluje kao da su konačno spisak suzili na dva kandidata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Derbi bira između Vejna Runija i Džona Terija!

Klub koj se nalazi u Čempionšipu još prošle sezone pojačao je Vejn Runi, legendarni napadač Mančester junajteda i Engleske, u nadi da će tamo moći da uči trenerski zanat.

Kada je kopačke okačio o klin, ozbiljnije se posvetio trenerskom poslu, pa sada važi za favorita da preuzme poslednjeplasirani tim u drugom po jačini takmičenju na Ostrvu.

Naravno, ne bi to bila Engleska da nagađanja ne lete na sve strane, pa je izronila i vest da Džona Terija interesuje ovaj posao, što bi Runiju moglo da oteža situaciju.

Jeste fudbalski "Šrek" duže u Kauntiju, ali se Teri duže bavi trenerskim poslom, pa je od Stiva Brusa i Dina Smita podostka naučio kao asistent u Aston Vili.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dali će legenda Čelsija ili Mančester junajteda preuzeti poslednjeplasiran tim u Čempionšipu?

Bilo kako bilo, čovek koji preuzme Derbi doćiće sa renomeom i pedigreom, pa uprkos očajnoj formi postoji šansa da bi jedna od legendi "Gordog Albiona" mogla da ih spasi ispadanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading