ŠUTNULI GA IZ HUMSKE, PA NIJE VALJAO NI ZVEZDI: Sada je ISPRED Mesija i Ronalda!

Autor:

Sport

30.11.2020

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle sjajnih partija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi i Kristijano Ronaldo

Bivši fudbaler Crvene zvezde i kruševačkog Napretka, a sada defanzivac Ferencvaroša Abraham Frimpong izjavio je za "Mocartsport" da uživa u igranju Lige šampiona.

Momak koji nije prošao probu u Humskoj poručio je da je prava čast čuvati Kristijana Ronalda i Lea Mesija, kao i da je svoju sreću pronašao u redovima aktuelnog mađarskog prvaka.

- Igranje protiv Juventusa je fenomenalno iskustvo. Sama činjenica da igram Ligu šampiona predstavlja jedno od najvećih dostignuća u mojoj karijeri. Velika je privilegija igrati protiv Kristijana Ronalda i Lionela Mesija. Svestan sam da mi se ostvarila želja miliona fudbalera - rekao je Frimpong.

RepublikaFoto: Tanjug
Frimpong u dresu Crvene zvezde

Dueli sa petostrukim odvajačem Zlatne lopte i najboljim strelcem u istoriji Lige šampiona nisu uplašili defanzivca iz Gane.

- Ne zavisi uvek sve isključivo od Ronalda ili Mesija. Ukoliko ste koncentrisaniji i sa više motiva od protivnika nije bitno ko je preko puta, pa makar to bio i Ronaldo. Lično, tokom susreta sa Juventusom bio sam stoprocentno fokusiran. Imao sam ogromnu želju da odigram svoju najbolju partiju - zaključio je momak iz Gane.

Podsetimo, Frimpong ima 27 godina, a u Mađarskoj je od 2018. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading