POTRES NA "KAMP NOU": Barselona ODBILA 250.000.000 evra za Mesija!

Autor:

Sport

30.11.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma važna odluka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Barselone Leo Mesi

Bivši predsednik Barselone, ali i kandidat da se vrati na tu funkciju na predstojećim izborima Đoan Laporta otkrio je da je katalonski velikan davne 2006. godine odbio ponudu Intera "tešku" 250 miliona evra za Argentinca Lea Mesija.

- Svako ko voli Barselonu nema dilemu oko Mesija. Nadam se da ću biti ponovo predsednik i onda ću da razgovaram s njim - izjavio je Laporta, koji je bio na čelu "blaugrane" u periodu od 2003. do 2010. godine.

- Mi smo odbili 250 miliona od Intera. Morati je hteo da ga dovede u Milano. Tada sam video da njegova porodica ima mnogo poverenja u mene. Rekao sam Mesijevom ocu da je najbolje za njega da ostane u Barseloni i kroz trofeje i igre stekne slavu - objasnio je Laporta.

Podsetimo, Mesi je u međuvremenu osvojio sve što može da se osvoji sa Barsom, a u šest navrata je dobijao i priznanje za najboljeg igrača sveta. Argentinskom asu narednog leta ističe ugovor sa Kataloncima, a evropski mediji spekulišu da najveće šanse da ga angažuje ima Mančester siti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading