TUMBA JE BIVŠI: Milojević PRVI kandidat za mesto selektora Srbije, drugi je STRANAC?

Autor:

Sport

30.11.2020

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna odluka pred FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković

Ljubitelje fudbala u Srbiji interesuje ko će zameniti Ljubišu Tumbakovića na mestu selektora Srbije, a među kandidatima je i inostrani stručnjak, saznaje "Informer".

Naime, prvi kandidat da sedne na klupu "orlova" je trener Al Ahlija iz Džede Vladan Milojević, a od srpskih stratega figuriraju još Veljko Paunović i Siniša Mihajlović.

- Danas ćemo početi da pregovaramo sa kandidatima. Milojeviću ugovor ističe na leto sledeće godine, radi u najmanje atraktivnoj ligi i najveći motiv da ostane u tom klubu je novac. Njega bismo mogli da angažujemo samo ako bismo platili obeštećenje Arapima. S druge strane, Paunović želi da se dokazuje u Engleskoj, dok je Mihajlović vezan za Italiju. Stranac bi bio fantastično rešenje samo ako bi to bio neki toliko atraktivan stručnjak da javnost svu pažnju usmeri na njega i zaboravi na ostale probleme FSS - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: Starsport
Trofejni trener Crvene zvezde Vladan Milojević

Za sada je sigurno da sa Tumbom neće biti nastavljena saradnja, a "kuća fudbala" će narednih dana razmatrati njegovog zamenika.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading