HOLENDER OD TRAGIČARA DO JUNAKA! Partizan promašio PENAL, pa MAJSTORIJOM u NADOKNADI nokautirao Proleter!

Autor:

Sport

21.11.2020

17:06 >> 17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama u Humskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizan - Proleter

Fudbaleri Partizana savladali su novosadski Proleter u 15. kolu Superlige Srbije minimalnim rezultatom 1:0 (0:0). Gol odluke postigao je Filip Holender u 91. minutu utakmice, a "parni valjak" je sa nova tri boda ostao u trci za vodećom Crvenom zvezdom koja ima šest bodova više, uz meč manje, na superligaškoj tabeli.

Prvo poluvreme proteklo je u ofanzivi domaćina koji nikako nisu mogli da slome otpor upornih Novosađana, koji su se organizovano branili i pretili iz kontri.

Crno-beli su najveću šansu propustili posle jednog časa igre. Holendera je tada srušio Andrejević u kaznenom prostoru, Mađar je šutirao penal, ali mu je Petrić odbranio.

Veliku priliku propustili su gosti preko Ilića koji je u 90. minutu pogodio prečku, a kazna je usledila praktično u sledećem napadu.

Miljković je centrirao sa desnog boka, a njegova lopta je delimično izblokirana, pa se odbila pravo na nogu Holendera. Mađarski internacionalac je sjajno šutirao u padu i pogodio levi donji ugao gola Proletera za važna tri boda za četu trenera Aleksandra Stanojevića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading