DA NIJE MALO PRETERAO? Bivši igrač Partizana napustio Srbiju, pa brutalno ispljuvao naš fudbal!

Autor:

Sport

20.11.2020

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Spartaka i Partizanja Nemanja Nikolić, koji sada igra za saudijski Al Raed kaže da mu je drago što više nije deo Superlige Srbije, u kojoj kako kaže neke stvari jednostavno nije mogao da podnese.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nikolić u dresu Partizana

- Iskreno, sa ove distance, jako mi drago što sam otišao iz našeg fudbala. Nisam voleo ni kada sam bio tamo. Najveći razlog je što se sve vrti oko dva kluba, koji su praktično nedodirljivi - rekao je Nikolić.

Nikoliću smeta što se sve vezano za srpski fudbal, za domaću ligu vrti oko naša dva najveća kluba - kao da drugi ne postoje.

 

- Ljudi kao da ne žele da shvate da mi imamo još klubova koji, pre svega, zaslužuju veliko poštovanje! Spartak, Vojvodina, Čukarički, TSC koji primer za sve ostale. Ali to su klubovi koji se u Srbiji ne cene onoliko koliko zaslužuju. Svedoci smo svakodnevnih žalbi i prepucavanja, sudija uradio ovo, sudija uradio ono. Oštetio, nije oštetio…. Zaista, ne znam više šta da mislim. I kako da unapredimo sve? U ovakvoj atmosferi, teško! Nije na meni da odlučujem o bilo čemu. Želim da verujem i nadam se da dolaze bolji dani za naš fudbal - kaže Nikolić, koji je letos iz Partizana prešao u saudijski Al Raed.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bleki

08.02.2021 16:55

Uz svo poštovanje autora teksta i naslova, u čemu je to preterao?