MOĆNA PODRŠKA VIDIĆU! Iskusni stručnjak GRMI - vreme je za PROMENE u FSS!

Autor:

Sport

20.11.2020

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je izneo svoj stav.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legendarni Nemanja Vidić

Iskusni strateg Dragoslav Stepanović podržao je u razgovoru za "Maxbetsport" legendarnog reprezentativca Srbije Nemanju Vidića koji je pozvao na promene u srpskom fudbalu.

Stepi ne smatra da je meč sa Rusima (5:0), već da je najvažniji duel bio onaj sa Škotima u kojem je Srbija poražena lošijim izvođenjem penala.

– Nije to pravo merilo. Ono protiv Škota, dobro je da nije bilo publike, jer bi tribine dale svoj sud. Kao da su slušali lekare, pa držali obaveznu distancu od metar i po. E, onda su rekli: sad ćemo da pokažemo da možemo! Protiv Mađara i Rusa igrali su presing 90 minuta. Znate, kada igrač odlučuje kada će i kako da zaigra, koliko će da trči, onda trener gubi vlast.

RepublikaFoto: Starsport
Dragoslav Stepanović

Fudbalska tema nedelje u Srbiji je pismo Nemanje Vidića na adresu čelnih ljudi FSS.

– Vidić je pokrenuo nešto i ne znam kakve su njegove lične ambicije. Iznenadio sam se kada je Slaviša Kokeza najavio analizu urađenog, pa Skupštinu saveza. Moje mišljenje je da je ovo pravo vreme da se izabere novo rukovodstvo. Hajde da stavimo crtu na minulih 20 godina i da počnemo od nule – rekao je Dragoslav Stepanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading