Kolarova NASTAVLJAJU DA RAZAPINJU: Iz FSS otkrili ŠTA SE STVARNO DESILO sa reprezentativcem Srbije uoči debakla sa Škotima!

Autor:

Sport

20.11.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se tačno desilo sa Aleksandrom Kolarovim pre nedelju dana uoči meča s Škotskom?Šta se tačno desilo sa Aleksandrom Kolarovim pre nedelju dana uoči meča s Škotskom?

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Do sada smo čuli "polovične verzije" istog događaja, a najdetaljniji odgovor ponudio je sportski direktor Vladimir Matijašević.

Potvrdio je da je Kolarov bio povređen, ali da je dogovor sa Interom, da ne igra protiv Škotske, saopštio prekasno.

- Poštujem što je imao neki dogovor s ljudima iz Intera, ali trebalo je to da kaže barem u sredu uveče posle treninga... - rekao je sportski direktor FSS.

- Pogrešio je i to sam rekao i njemu - smatra Vladimir Matijašević.

- Ne sumnjam u njegovu najbolju nameru i želju, ali neke stvari je uradio naopako. Rekao sam mu da bi bolje bilo da nije ni dolazio iz Italije, nego što je tri sata pred utakmicu saopštio da ne može da igra.... - dodao je sportski direktor FSS u intervjuu za "Informer".

RepublikaFoto: Starsport
Sportski direktor FSS poštuje to što se Kolarov dogovorio sa Interom, ali je tu informaciju morao ranije da obelodani

Zbog odluke Kolarova da ne igra protiv Škotske, koju je Ljubiša Tumbaković poštovao, Srbija je u poslednji čas morala da promeni taktiku i na mesto štopera otišao je Nemanja Gudelj.

- Poštujem što je imao neki dogovor s ljudima iz Intera, ali trebalo je to da kaže barem u sredu uveče posle treninga. A ne da čeka četvrtak i maltene početak utakmice. Znam da nije hteo da folira, jer bi u suprotnom izašao na teren, pa se u na zagrevanju ili u drugom minutu uhvatio za ložu - poručio je Matijašević i poručio da su ljudi iz Intera videli problem na MRI.

- Verujem da je ta poslednja magnetna rezonanca pokazala problem, ali ponavljam da je pogrešio i da je morao ranije da nam saopšti - dodao je on.

 

Njegovi saigrači iz reprezentacije se osećaju kao da ih je neko izdao, ili barem tako deluje.

- Nisam pričao s njima ponaosob. Nisam neko ko će da sedne s igračima i da ogovora. Ali izgubili smo, momci su bili utučeni i naravno da su komentarisali kapitena. Aleksandar je to shvatio i video.... - zaključio je Matijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading