(FOTO) KO JE KRIV? Nemanja Matić ODLUČIO DA PROGOVORI o reprezentaciji!

Autor:

Sport

19.11.2020

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić je osuo paljbu po FSS i žestoko uzburkao fudbalske "duhove". Nije mu ostao dužan Marko Pantelić, a sada je odlučio da se oglasi i Nemanja Matić!

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Bilo je dosta različitih reakcija na ova dva saopštenja bivših reprezentativaca, a onda je svoju reakciju dao i Nemanja Matić.

Zapravo, Matić se putem Tvitera oglasio ovim povodom i samo najavio da će sledeće nedelje izaći u javnost sa informacijama na ovu temu.

- Danas je bilo puno poziva medija iz Srbije. Pismo Nemanje Vidića ka Fudbalskom savezu Srbije i stanje u srpskom fudbalu velika je i ozbiljna tema. To nije za kratak, dnevni komentar. Zato ću svoj stav izneti sledeće nedelje -napisao je Nemanja Matić.

 

 

Podsetimo, Matić je samo mesec dana pre utakmice Srbije protiv Norveške objavio da se povlači iz nacionalnog tima.

 

 

 

I ta odluka je mnoge iznenadila, očekuje se da se fudbaler Mančester junajteda govori opširnije i na tu temu. Videćemo da li je Matić odlučio da to bude već sledeće sedmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading