DA LI JE ZLATAN DAO DOZVOLU? Dva Srbina na meti Milana!

Autor:

Sport

18.11.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan bi u januaru mogli da pojačaju Nikola Maksimović i Luka Jović, a u klubu se nadaju da su to igrači koji bi u budućnosti mogli da donose trofeje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Milan

Nikola Maksimović je godinama u Italiji, dokazao se kao štoper i desni bek u Napoliju, a njegovo iskustvo bi značilo klubu. Čak i ako ne bi bio standardan štoper, klub se nada da bi doneo kvalitet i u svakom trenutku mogao da odmeni Kjera i Romanjolija koji fantastično funkcionišu na početku ove sezone.

Drugi pik je Luka Jović, a tu bi se italijanski tim oslonio i na dobre odnose sa Realom. Trenutno je na pozajmici Brahim Dijaz, kog Milan želi da otkupi, a Jović bi za početak bio rezerva Zlatanu IBrahimoviću, najbitnijem igraču tima.

 

 

 

Takođe,ključni su dobri odnosi Milana i Ramadanija, koji je Lukin agent, što bi moglo da ima uticaja u njegovoj odluci da promeni sredinu. Pogotovo ako ga Zinedin Zidan ne bude više koristio do prelaznog roka.

Pored Maksimovića i Jovića, Milan će pokušati da angažuje štopera Ozana Kabaka iz Šalkea ili Mohameda Simakana iz Strazbura, a zainteresovani su i za Emersona koji je trenutno fudbaler Betisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading