LEGENDARNI HAMAN POSLE DEBAKLA NEMACA: Mi bismo dobili drugi set!

Autor:

Sport

19.11.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španija je u utorak ponizila Nemačku sa 6:0 u Sevilji i plasirala se na završni turnir Lige nacija, ali posle ovakve igre i rezultata ceo svet je ostao u šoku. "Panceri" su doživeli najteži poraz još od 1931. godine, ali nekadašnji reprezentativac te zemlje Ditmar Didi Haman (47) smogao je snage da se našali i u ovom teškom trenutku za njegovu nacionalnu selekciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šokirani Nemci u očaju

- Mi bismo dobili drugi set - napisao je aludirajući na rezultat u tenisu u humorističkom tonu bivši as Bajerna, Njukasla, Liverpula i Mančester sitija.

Ovakav debakl izabranika Joakima Leva na društvenim mrežama proslavili su i navijači Brazila, koji se sećaju kako je njihov tim bio deklasiran od Nojera i drugova (7:1) na svom terenu u polufinalu Mundijala 2014. godine. Oni su posle svakog gola "crvene furije" ostavljali komentare u kojima se sprdaju s Nemcima, uz poruku: "Sad znate kako je bilo nama u Belo Horizonteu".

Naravno, blistala je i španska Marka, koja je trijumf proslavila uz naslov "Španija je obrisala pod Nemačkom", a dodatnu so na ranu sipao je i vezista Rodri, koji je poručio da su mogli da postignu još više golova.

- Pregazili smo ih u svakom pogledu. Postigli smo šest golova, a mogli smo mnogo više - rekao je fudbaler Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading