SRAMOTA KAPITENA SRBIJE! Ćiro Blažević ŽESTOKO opleo po Kolarovu - treba ga OTERATI iz reprezentacije!

Autor:

Sport

18.11.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten "orlova" izazvao buru - Aleksandar Kolarov

Harizmatični hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević smatra da bi kapitena Srbije Aleksandra Kolarova trebalo oterati iz reprezentacije zato što je odbio da zaigra i šutne penal protiv Škotske u finalu plej-ofa za odlazak na EURO.

- To je neodgovorno i nemoralno! Pravo razočaranje. Zamisli molim te, on je odbio da igra i da šutira penal?! Kako neko može da odbije poslušnost?! I još kapiten?! Kad si u reprezentaciji, to je kao da si u ratu, samo čekaš komandu šta da radiš! On nije trebalo da ode iz tima, trebalo ga je oterati! Ko nema odgovornost i svest da od njega zavisi raspoloženje nacije, nema pravo da obuče dres reprezentacije - kaže Blažević za "Informer".

Ćiro Blažević

Podsećanja radi, Vladimir Matijašević, sportski direktor FSS je ponašanje Kolarova obrazložio dogovorom sa menadžerom Intera Antonijom Konteom, o čemu više možete pročitati OVDE.

Srbija se nije plasirala na Evropsko prvenstvo ni posle 20 godina, a večeras od 20:45 dočekuje Rusiju u poslednjem kolu grupne faze Lige nacija, gde je na korak od eliminacije iz grupe B. Za opstanak, našoj selekciji je neophodan trijumf nad "zbornajom komandom", uz poraz Turaka od Mađarske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading