Ko bi mogao da zameni Tumbakovića u slučaju odlaska? Kada budete videli DVA IMENA NA SPISKU, NEĆETE VEROVATI!

Autor:

Sport

17.11.2020

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadni Ljubiša Tumbaković biva tretiran kao da je već ostao bez posla, ali šta će, fudbal je okrutan sport, kao i mediji koji se njim bave. Shodno tome, već smo se bacili u potragu za novim selektorom, a imena koja se nameću zaista su intrigantna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević (desno) mogao bi da bude novi selektor Srbije

Apsolutno nikoga ne iznenađuje činjenica da je Siniša Mihajlović, čovek koji je već vodio nacionalni tim od 2012. do 2013. godine, jedan od favorita, ali je drugo ime na tom spisku fascinantno.

Kako prenosi "Informer", osim Mihajlovića za poziciju selektora konkuriše i bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević pominje se kao potencijalna zamena Tumbakoviću

Milojević trenutno vodi Al-Ahli, pa se postavlja pitanje čime zaslužuje da bude povezan sa ovako bitnom funkcijom, ali će vam svaki "Delija" reći da lupate gluposti ako ga to pitate, pošto je trag koji je ostavio u Crvenoj zvezdi zaista neizbrisiv.

On je ruinu od tima pretvorio u redovnog učesnika evropskih takmičenja, a navijačima sa crveno-bele strane Topčiderskog brda pružio je jedan od najlepših momenata u istoriji kada je sa timom savladao šampiona Evrope, veliki Liverpul.

 

 

 

Mihajlovićev rezime dobro nam je poznat. Kao fudbaler dominirao je Italijom sa Interom iz Milana, a u toj državi se zadržao i kao trener, pa je sa mešovitim uspehom vodio Inter, Bolonju, Kataniju, Fjorentinu, Sampdoriju i Milan, dok su mu jedini poslovi van "čizme" bili kratak boravak na klupi Sportinga iz Lisabona i vreme provedeno kao selektor "Orlova".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legendarni Siniša Mihajlović takođe je kandidat da se vrati na klupu "Orlova"

Bilo kako bilo, nestrpljivo čekamo rasplet situacije oko selektora, pa da sa verom u boga krenemo ka nekim lepšim vremenima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading