SO NA ŽIVU RANU NACIJI: Pitali su Jovića ko je KRIVAC za Škotsku, reprezentativac Srbije odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

18.11.2020

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propuštena velika šansa.

RepublikaFoto: Starsport
Izjednačio je protiv Škota, ali nedovoljno - centarfor Real Madrida Luka Jović

Napadač reprezentacije Srbije Luka Jović izjavio je u razgovoru za "Sportklub" da "orlovi" nisu imali sreće protiv Škotske u meču koji je odlučivao o plasmanu na EURO.

As Real Madrida je bio iskren, pa nije okrivio samo sreću već je dodao da je naša selekcija ispustila istorijsku priliku da se kvalifikuje na kontinentalni šampionat posle punih 20 godina.

- Na našu veliku žalost nismo uspeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Imali smo fenomenalnu šansu protiv Škotske. Da smo birali, nismo mogli da odaberemo bolju. Na kraju nismo ni imali sreće, međutim, nismo je ni zaslužili - ocenio je Jović.

Srbin je optimista pred start kvalifikacija za Mundijal koji se igra 2022. godine u Kataru.

- Voleo bih to! Ima mnogo nas mlađih, koji čekamo kao zapete puške. Voleli bismo da krenemo te kvalifikacije dobro. Posle ovog neuspeha, biće nam to neophodno. Ipak, kada uđete u seriju loših rezultata onda postane jako teško... Pokušaćemo, nadam se uspehu - dodao je bivši centarfor Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta iz Frankfurta.

Podsetimo, Jović je bio strelac protiv Škota, asistirao je u Budimpšeti, ali poručuje da mu je timski učinak uvek ispred individualnog. "Orlove" od 20:45 očekuje poslednji meč u grupnoj fazi Lige nacija. U Beograd stiže Rusija, a našoj reprezentaciji pored pobede treba i poraz Turske od Mađara kako bi opstala u grupi B.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading