Putuj, Tumbo, i ne brini za Srbiju

Autor:

Sport

18.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će u ciklus kvalifikacija za Mundijal u Kataru ući sa novim rukovodstvom saveza, a, samim tim, i s novim selektorom. Pre nego što se taj prekopotrebni obrt dogodi, aktuelni strateg Ljubiša Tumbaković imaće večeras (20.45) na Marakani priliku da poslednji put vodi nacionalni tim.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

Rival će biti Rusija, a sreća u nesreći za selektora i njegovu razbijenu bandu od ekipe je što na našem najvećem stadionu zbog korone neće biti publike, pa tako oni malobrojni koji bi došli da uživo posmatraju antifudbal neće imati priliku da vređaju njega i igrače.

Ukoliko ne uspe da savlada "baćuške", koje će juriti prvo mesto u grupi i biti motivisane, Tumba će se crnim slovima upisati u istoriju srpskog fudbala kao jedini selektor koji je započeo neki ciklus, a da u njemu ne ostvari trijumf.

Takođe, završiće kalendarsku godinu bez ijednog trijumfa u 90 minuta, što se nikad nije desilo našoj selekciji otkad nosi ime Srbija.

Ukoliko ne padnu Rusi, Luksemburg će biti jedini tim koji je pred Tumbakovićevim "orlovima" položio koplja na našem terenu. Zbog svega navedenog, bivšem treneru Partizana možemo samo da poručimo: "Putuj, Tumbo, i ne brini za Srbiju."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading