Dobro je, nije samo u Srbiji rasulo: Selektor Rusije RAZAPET zbog Dzjube i NJEGOVOG ONANISANJA!

Autor:

Sport

17.11.2020

18:40 >> 18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne vlada haos samo u reprezentaciji Srbije uoči okršaja "Orlova" i Rusije u Ligi nacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stanislav Čerčesov, selektor Rusije

Selektor "zbornaje komande" Stanislav Čerčesov mora je da se pravda zbog izostavljanja Artema Dzjube, fudbalera koji se nalazi u centru skandala sa onanisanjem u ovoj državi, sa reprezentativnog spiska.

Dzjuba je jedan od najbolji strelaca nacionalne selekcije, kao i kapiten, ali ga je iskusni stručnjak izostavio posle pomenutog skandala, i to već treći put za redom.

Neće fudbalera Zenita biti ni protiv Srbije, ali razlog za njegov izostanak nije kazna, kao što su mnogi spekulisali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Artem Dzjuba poslat je kući posle afere sa onanisanjem

Čerčesov je osetio potrebu da to razjasni medijima, pa je objasnio da je korpulentnog napadača poslao kući kako bi proveo vreme sa porodicom i pustio strasti da se smire.

- Naravno da ga ne kažnjavamo zbog toga. Jednostavno smo mu dali priliku da se vrati porodici, da provede vreme sa njima i da se oporavi od šoka. Mislim da će na proleće biti spreman, a taman nam tada počinje i sledeći ciklus utakmica - istakao je bivši trener CSKA.

- Vreme će proći, svi će se smiriti, pa ćemo onda hladne glave analizirati situaciju iz različitih uglova. Svakako, niko Džjubu nije oterao ili proterao, samo smo uradili ono što smatramo da je najbolje za njega - zaključio je Stanislav Čerčesov.

 

 

 

Podsećamo, meč odluke za "Orlove" sa Rusijom odigraće se u sredu od 20.45 časova, kada ćemo saznati dali nam je stvarno suđena divizija C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading