UOČI KUPA: Stankovićeva velika UZDANICA se vraća protiv Zlatibora!

Autor:

Sport

15.11.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest za "Delije".

RepublikaFoto: Fkcrvenazvezda
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena zvezda će u ponedeljak od 17 časova dočekati Zlatibor, čime će započeti takmičenje u Kupu Srbije. Šef stručnog štaba Dejan Stanković ističe da neće biti kalkulisanja, te da se u redovima našeg tima veoma ozbiljno shvata ovo takmičenje.

- Nama je cilj da osvojimo Kup Srbije. Tako da ćemo protiv Zlatibora ući u meč kao da je u pitanju finale. Nema kalkulacija. Čestitam rivalu na dobrim rezultatima u poslednje vreme, ali nama to ne menja ništa. Znamo šta nam je cilj i tako ćemo se i spremiti za meč.

Osvrnuo se Stanković detaljnije i na igrački kadar.

- Mi smo polusezonu podelili na cikluse, a ovo je poslednji pred zimsku pauzu. Svi igrači koji su zdravi i koji nisu sa reprezentacijom će biti u konkurenciji za meč. Dobro smo trenirali, tako da ću pred samu utakmicu odlučiti ko će zaigrati. Neće na teren istrčati svi bonus igrači, a što se tiče pozicije levog beka, plan je da Rodić dobije minute. Izlazi iz povrede i kada je to slučaj, bitno je da zaigra pre nego što dođe neka "jaka" utakmica, kao što je naša protiv Vojvodine sledećeg vikenda. Hoću da vidim u kakvoj je formi, ali tu je i Hajdin. Računam na njega, u grupi je, trenira i konkuriše za tim.

RepublikaFoto: Starsport
Zagrljaj Stankovića i Rodića

Pohvalno je Stanković govorio i o treneru Zlatibora Zoranu Njegušu, bivšem fudbaleru Crvene zvezde.

- Drago mi je što se posle duže pauze vratio u naš fudbal. Imao je epizodu u Radu, ali se onda vratio kući i preporodio ekipu. Zlatibor je s njim dobio veliko pojačanje.

Žali Stanković što se reprezentacija Srbije nije plasirala na Evropsko prvenstvo.

- Nosio sam dres reprezentacije petanest godina. Znam da je teško, ali nema predaje. Nismo uspeli, ali smo dali sve od sebe, a posle bitke je najlakše biti general. Ne dajem sebi za pravo da komentarišem bilo šta, ali mi je žao kao nekom ko je nosio dres reprezentacije i ko je u srpskom fudbalu, što se nismo plasirali, jer bi nam to donelo priliku da igramo veliko takmičenje, mir, stabilnost i zadovoljstvo.  Što se tiče Zvezdinih fudbalera u reprezentaciji, želim im puno sreće u utakmicama i da se vrate zdravi. Prošli put je Kanga došao sa koronom, nadam se da to sad neće biti slučaj ni sa jednim igračem - zaključio je Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading