NA POMOLU SPEKTAKULARNA TRAMPA: Simeone silno želi i ZVEZDU Juventusa!

Autor:

Sport

14.11.2020

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji sve izvesnijeg transfera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Juventusa Paolo Dibala i Kristijano Ronaldo

Atletiko Madrid želi da dodatno pojača konkurenciju u napadu dovođenjem argentinskog brzonogog fudbalera Paola Dibale. "Jorgandžije" planiraju da u ceo posao uključe centarfora Alvara Moratu koji ove sezone sa uspehom trese mreže u dresu "stare dame".

Naime, Španac je na pozajmici u Torinu, a Juve na kraju sezone mora da plati obavezan otkup u iznosu od 45 miliona evra, pored deset miliona, koliko je već "iskeširao" na ime jednogodišnje pozajmice.

Trener Madriđana Dijego Simeone silno želi sunarodnika, pa planira da aktuelnom šampionu Italije "oprosti" pomenutu sumu, a pritom bi im poslao dodatnih 35 miliona evropskih novčanica kako bi završio veliko pojačanje.

Podsetimo, Dibala (26) je nezadovoljan trenutnim statusom kod menadžera Andree Pirla, želi da igra više i veruje da mu se to može ostvariti na stadionu "Metropolitan".

Doduše, i u Atletiku ga čeka paklena konkurencija u ofanzivnom delu tima, gde prednjači kvartet Suarez/Kosta/Koreja/Žao Feliks.

Videćemo da li će do velike "trampe" doči već ove zime...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading