POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Tumbakovića MENJA veliki MILJENIK "Delija" na mestu selektora Srbije?

Autor:

Sport

14.11.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" nisu uspeli da se plasiraju na EURO ni nakon 20 godina.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Ljubiša Zumbaković

Posle neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo postalo je jasno da Ljubiša Tumbaković neće ostati na mestu selektora Srbije, a po isteku ugovora Fudbalski savez Srbije potražiće novo rešenje.

Kako spekulišu beogradski mediji, najveće šanse da sedne na "užarenu" klupu "orlova" ima trofejni strateg Crvene zvezde Vladan Milojević.

Naime, on trenutno radi u Al Ahliju, ali mu ugovor u Saudijskoj Arabiji ističe na proleće i nema nameru da ga produži. Milojević je postigao ogromne uspehe sa crveno-belima koje je u tri uzastopne sezone uvodio u grupnu fazu evropskih takmičenja, a osvojio je i dve titule šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević - tvorac uspeha aktuelnog srpskog prvaka

Naravno, u FSS neće žuriti sa izborom. Sačekaće se najpre sednica Izvršnog odbora (25. novembar), pa potom i redovna skupština (20. decembar), pa će se potom rešavati goruće pitanje.

Pored Milojevića, kao kandidati da zamene Tumbakovića spominju se i Dragan Stojković-Piksi, Savo Milošević, Ljupko Petrović...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

15.11.2020 09:52

Pa, nije Tumba glavni krivac! Do njegovog dolaska svi smo mislili da više nemamo nikakvih šansi ni za baraž!