HENDIKEP ZA STANKOVIĆA: Zvezda MORA da pobedi, a nedostaju joj tri KLJUČNA igrača!

Autor:

Sport

10.11.2020

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupno su pet fudbalera kluba iz Ljutice Bogdana van pogona.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

FK Crvena zvezda dao je igračima mini-odmor zbog reprezentativne pauze koji se završava u četvrtak. Trener crveno-belih na treningu za dva dana neće imati na raspolaganju čak petoricu fudbalera koji su se odazvali pozivima svojih nacionalnih timova.

U svoje selekcije su u ponedeljak otišli Aleksandar Katai (Srbija), Gelor Kanga (Gabon), El Fardu Ben (Komorska Ostrva), Nikola Krstović (mlada selekcija Crne Gore) i Andrija Radulović (omladinska selekcija Srbije).

RepublikaFoto: Starsport
Odsutni reprezentativni trio - Ben, Katai i Kanga

Ovo ne bi bio veliki problem za aktuelnog srpskog šampiona da ga u ponedeljak ne očekuje meč 1/16 finala Kupa Srbije protiv Zlatibora, koji je u superligaškom okršaju sa Partizanom (0:1) u Užicu pokazao da nije lak zalogaj.

Ipak, u Zvezdi su procenili da mogu do osmine finala našeg najmasovnijeg takmičenja bez reprezentativaca, a da li će tako i biti saznaćemo u ponedeljak, negde oko 19 časova...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading