TRESE SE "MARAKANA": Zvezdi stiglo PREKO 6.000.000 evra!

Autor:

Sport

06.11.2020

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle trijumfa nad belgijskim timom.

RepublikaFoto: Starsport
Radost igrača Crvene zvezde na meču protiv Genta

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Gent sa 2:1 na stadionu "Rajko Mitić", a crveno-beli su pored važna tri boda obezbedili i značajnu finansijsku injekciju. Naime, u kasu kluba iz Ljutice Bogdana u tekućoj sezoni do sada se slilo preko šest miliona evra, a ukoliko obezbede evropsko proleće cifra bi mogla da bude debelo "podebljana".

U kvalifikacijama za Ligu šampiona prihodovano je 1.140.000 evra. Za učešće u grupnoj fazi Lige Evrope Zvezda je zaradila 2.920.000 evra, a za dve pobede, nad Gentom i Slovanom, još 1.140.000 evra. Takođe, uračunat je i UEFA koeficijent, a Zevzdi na osnovu 27. pozicije sleduje 1.571.460 evra.

Podsetimo, aktuelnom srpskom prvaku su ostala još tri duela u grupnoj fazi, a o prolazu u 1/16 finala najverovatnije će odlučivati mečevi u Belgijoj i Češkoj, protiv Slovana iz Libereca.

Sigurno je da će pomenuta sredstva dobro doći čelnicima crveno-belih u jeku finansijske krize uslovljene pandemijom koronavirusa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading