GOTOVO: Poznato da li Jović ide u ZATVOR zbog kršenja mera KARANTINA!

Autor:

Sport

10.11.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneta konačna odluka.

RepublikaFoto: Starsport
Napadač Real Madrida Luka Jović u dresu reprezentacije Srbije

Srpski centargor Luka Jović postigao je sa tužilaštvom sporazum o oportunitetu po kome će uplatiti 3,5 miliona evra u dobrotvorne svrhe zbog krošenja medicinskih propisa tokom karantina zbog pandemije koronavirusa.

– Po nalogu Prvog osnovnog suda u Beogradu u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušan okrivljeni Luka Jović i naveo je da mu je prilikom ulaska u Republiku Srbiju sanitarni inspektor uručio rešenje o samoizolaciji. Nakon podnošenja krivične prijave angažovao je branioce sa kojima je zbog poslovnih i porodičnih obaveza bio u lošoj komunikaciji tako da ponudu tužilaštva u vezi primene instituta odlaganja krivičnog gonjenja nije razume iz kog razloga je tim braniocima otkazao punomoćja i angažovao novog branioca. Takođe, zamolio je tužilaštvo da se prema njemu primeni institut odlaganja krivičnog gonjenja i da pristaje da u humanitarne svrhe uplati iznos od 3.500.000,00 dinara, nakon čega je tužilaštvo donelo Naredbu o odlaganju krivičnog gonjenja i naložilo okrivljenom Luki Joviću da u roku od mesec dana u humanitarne svrhe uplati iznos od 3.500.000,00 dinara – saopštilo je tužilaštvo.

Podsetimo, srpskom napadaču je zbog nepoštovanja mera pretila i zatvorska kazna, ali sada je jasno da mu se to neće desitii.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading