NAVIJAČI SRBIJE, SPREMITE ASPIRINE: Poznato KO SUDI "Orlovima" protiv Škotske, OD IZBORA ĆE VAS SIGURNO ZABOLETI GLAVA!

Autor:

Sport

10.11.2020

13:10 >> 14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je ko će deliti pravdu na utakmici baraža za plasman na Evropsko prvenstvo između Srbije i Škotske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arbitar protiv Škota dobro je poznat reprezentativcima Srbije

Arbitar koga je svetska kuća fudbala odredila je Antonija Matea Lahoz, Španac koji već ima iskustvo sa Srbima, kako Zvezdom tako i reprezentacijom.

"Delije" ga se verovatno sećaju po dobrom, pošto je on delio pravdu tokom jednog od najvećih iznenađenja ikada u Ligi šampiona, kada su crveno-beli savladali moćni Liverpul sa 2:0 na Marakani.

 

 

 

Tada je odradio besprekoran posao, ali se nažalost ne može isto reći za njegovo suđenje tokom meča Srbije i Ukrajine u Ljvovu.

"Orlovi" su tada savladani rezultatom 5:0, a Španac nije zaradio fanove u Srbiji pošto je uporno sudio nerezonske faulove protiv našeg tima, što je ekipi Andreja Ševčenka dopustilo da nas doslovno pregaze.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Mateu Lahoz sudio je "Orlovima" na debaklu protiv Ukrajine

Asistenti su nam relativne nepoznanice, pa se nadamo da će Paul Sebrijan Devis, Roberto del Palomar i Ksavijer Estrada Fernandez odraditi adekvatan posao.

Srbija u četvrtak 12. novembra na stadionu Rajko Mitić (20.45) igra protiv Škotske u finalu baraža za Evropsko prvenstvo posle 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading