Pričalo se da su voditelji zbog njega napustili TV Prva: Filip Čukanović izneo detalje otkaza Jovane i Srđana!

Autor: Blic.rs

Zabava

10.11.2020

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voditelj je iskreno odgovorio na priče o tome da je "preoteo" fotelju Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću.

Foto: youtube.com/TV Prva
Filip Čukanović

Oko Filipa Čukanovića podigla se velika prašina kada je došao "na mesto" Jovane Joksimović i Srđana Predojevića i postao urednik i voditelj Jutarnjeg programa televizije Prva.

Posle desetogodišnjeg rada kao reporter, Čukanović sedi na mestu u kojem ugošćava brojne slavne ličnosti iz svh javnih sfera, međutim, otkrio je da ima i onih koji nisu želeli da se odazovu njegovom pozivu za gostovanje, a ispričao je i šta misli o bivšim kolegama, voditeljskom paru koji je nekoliko godina uređivao emisiju "Jutro sa Jovanom i Srđanom" i budio gledaoce pomenute televizije.

Kako kaže, negativni komentari ga ne pogađaju, ali komentari njegovih kolega i poslodavaca umeju da ga povrede.

Za Jovanu i Srđana kaže da ih nije oterao iz fotelje u kojoj sada sedi, kao što se dugo spekulisalo, a bilo je i priča o tome da je ovaj voditeljski par napustio Prvu upravo zbog njega.

Foto: ptrntscrin
Srđan i Jovana

"Ne mogu nikoga da oteram, to sam rekao već nekoliko puta. Niti zapošljavam, niti dajem otkaze. Ovo nije moja televizija. Oni su imali određenu situaciju s menadžmentom, o tome su izveštavali portali. Ne bih ulazio u tu temu. To pitanje treba da se uputi menadžmentu ove televizije ili Srđanu i Jovani. Radio sam Jutarnji program tokom leta kao zamenik, ideja jeste bila da nastavim da ga vodim u nešto manjem obimu, dok se cela ta priča oko njihovog odlaska nije dogodila. Plan je bio da zadržim jedan ili dva dana u studiju. Ostale dane bih radio kao reporter. Dogodilo se sve šta se dogodilo oko tog sukoba. Iskreno rečeno, u prvi plan sam izašao, jer sam se navodio kao razlog njihovog odlaska. Da li su oni otišli zbog mene ili nisu? To morate da pitate njih. Verujem da će oni pričati nekada o tome, a možda i neće. Njihova stvar. Nekoga mogu da oteram iz svoje kuće, pod znacima navoda, ali s televizije u kojoj radim, stvarno ne mogu. Na kraju, svako kako radi, kakvu strategiju ima, tako na kraju krajeva i završi. Nekada ste bolje prošli, a nekada ne", zaključio je Čukanović.

Komentari (0)

Loading