NIKOLIĆ PONOSAN: Fudbal je LUDA IGRA, važni bodovi!

Autor:

Sport

04.11.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Marko Nikolić je zadovoljan bodom koji je njegova Lokomotiva uzela Atletiku iz Madrida u trećem kolu Lige šampiona 1:1.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Ipak, Nikolić kaže da je njegov tim igrao bolje protiv Bajerna kada je izgubio 2:1.

- Težak meč, znali smo da će takav slučaj biti. Tim se borio na terenu, meč je ispao veoma emotivan. Fudbal je luda igra. U poslednjem meču sa Bajerdnom smo igrali dobro, stvorili mnogo šansi, ali nismo došli do poena. Danas nismo igrali tako dobro kao pre sedam dana a uzeli smo bod. Čestitke timu i navijačima. Fudbal je luda igra jer kada igraš dobro možeš da ostaneš bez bodova, a kada igraš lošije zaradiš. To je jedino u fudbalu moguće- rekao je trener Lokomotive Marko Nikolić.

 

- Sa Bajernom je bilo drugačije. Bajern i Atletiko igraju fudbal drugačije. Rekli smo da će biti težak meč. Bili su motivisani, hteli su tri boda. Kvalitetni su u napadu, sredini. Dopalo mi se kako smo igrali sa Bajernom. Lokomotiva je došla do bodova prvi put u prva tri meča i ovaj poen može da bude veoma važan na kraju.

Lokomotiva u ruskoj Premijer ligi gostuje Dinamu u nedelju posle poraza od Rotora i Sočija.

- Ruski šampionat mi je definitivno važan. Jasno je da imamo težak raspored, nikada ranije nije bio teži. Ne možemo međutim da pričamo o tome, ali spremamo se da odigramo i da se borimo kao u Ligi šampiona. Ako igramo kao sa Bajernom, Atletikom i Salcburgom zašto ne bismo osvojili titulu? Imali smo trenutke kada nismo gubili ni primali golovi i bili na vrhu tabele. Sve zbog toga što su igrači bili disciplinovani i imali su želju. To je recept za utakmice u Premijer ligi- rekao je trener Lokomotive.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading