ŠAHTJOR JE PRESUDIO JOVIĆU: Srbin prokockao POSLEDNJU ŠANSU u Realu!

Autor:

Sport

02.11.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji ne ostavljaju Luku Jovića na miru, ali Srbin ništa da uradi da ih demantuje!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Real Madrid je prethodnog vikenda slavio u Primeri, Srbin nije odigrao ni minuta, što je dovoljan povod za nove informacije o njegovom statusu u prestonici Španije.

Španci javljaju da Jović više neće dobiti šansu u redovima Reala!

Sada španski "AS" piše o statusu Jovića u Realu i navodi da Zidana Jović trenutno više ne zanima.

- Nije dobio nijedan minut niti se zagrevao u meču protiv Ueske. Od debakla protiv Šahtjora u Ligi šampiona, trener je na njega zaboravio- navodi se na početku teksta o Joviću.

Štaviše, objašnjava se i da je Jović svoju šansu dobio. Autor teksta podseća da je Zidan od kluba tražio da Jović ode, a ostane Borha Majoral kao zamena za Karima Benzemu, ali kada se to nije desilo i Majoral je otišao, a Jović ostao - Francuz je pokušao da sve reši.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

- Zidan, kao smiren trener i nekada veliki fudbaler, pokušao je da povrati napadača jednom kada je postalo definitivno da će on ostati u Madridu. Uradio je nešto slično prošle godine sa Hamesom Rodrigezom i Geretom Bejlom, kojima je davao dosta šansi na početku sezone 2019/20. Jović je bio starter u dve od tri ligaške utakmice i takođe na debiju u Ligi šampiona protiv Šahtjora. Ali ta utakmica bila je njegov kraj- navodi se u tekstu.

Autor piše i da je Jović bio bezoposan po Ukrajince na tom meču i kažu da budućnost za njega u ovom klubu nije svetla.

 

- Dobijao je šanse u toku Benzeminog golgeterskog posta, ali to nije iskoristio. Sada se Karim probudio i postigao četiri gola. Na sve to se vratio i Eden Azar, a Marko Asensio ustalio u napadačkom triju, što ostavlja pitanje hoće li se više koristiti sistem sa dva špica. Jović, napadač od 60.000.000 evra pre malo više od godinu dana sada samo služi za malo šta više od grejanja Realove dugačke klupe- navodi se u tekstu španskog lista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading