NASTAVLJA SE REALOV TEROR NAD SRBINOM: Joviću zabranjeno da daje izjave!

Autor:

Sport

31.10.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana pravu buru u španskim medijima izazvao je snimak na kojem Benzema govori saigračima šta treba da rade na terenu. Na poluvremenu utakmice snimljen je razgovor igrača Real Madrida, koji su u tom trenutku gubili 2:0 i dogovarali poslednje detalje za nastavak meča, a tokom konsultacija je Karim Benzema naređivao kome da (ne) ide lopta.

Luka Jović

- Meni dodaj loptu, ne njemu (Vinisijusu Žunioru prim. aut.). On igra protiv nas - govorio je Benzema u tunelu, dok nije znao da ga kamere snimaju.

Prethodno se spekulisalo da igrači Real Madrida namerno ne dodaju loptu Luki Joviću, a snimak iz tunela samo je dodatno podgrejao ove sumnje.

Ipak, španski mediji se nisu toliko bavili Benzemom, već su brže-bolje opet opleli po Luki.

- Jovićev slučaj je poseban. Za 15 meseci, njegova vrednost je prema Transfermarktu sa 60.000.000 evra pala na 25.000.000 evra Jović je u očima trenera osuđen. Zidan ga ne voli, tu postoji i čuvena izjava Borhe Majorala, a ni Jović ne pomaže sebi. Mečevi protiv Betisa i Šahtjora su pokazali da Jović igra u paralelnoj dimenziji. To je jedini način da objasnimo kako je za 72 minuta protiv Betisa imao 14 dodira sa loptom i 10 dodavanja - piše As.

I dok Španci piskaraju o Luki, njemu i njegovom ocu iz Reala su zabranili komunikaciju sa "sedmom silom".

- Neko to od gore sve vidi, pa neka sudi! Čekamo naših pet minuta, nadamo se da će doći. To je sve što mogu da vam kažem. Zvali su me i iz španskih medija, ali je meni i Luki zabranjeno da dajemo izjave - kazao je za Informer Milan Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading