MOĆNA ČETVORKA REALA: Azar se BOMBOM vratio iz POVREDE, Benzema radio šta je hteo! Jović ZAKUCAN za klupu!

Autor:

Sport

31.10.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perfektna partija aktuelnog šampiona Španije u osmoj rundi prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug
Krilni napadač Real Madrida Eden Azar

Fudbaleri Real Madrida lako su izašli na kraj sa Ueskom u 8. kolu španske Primere koju su na terenu "Alfredo Di Stefano" nadigrali rezultatom 4:1 (2:0).

Nije to bila neka spektakularna igra "galaktikosa", ali su izabranici Zinedina Zidana fenomenalno koristili šanse i već na poluvremenu praktično rešili pitanje pobednika.

Srpski centarfor Luka Jović svih 90 minuta presedeo je na klupi domaćina.

Goste je "otvorio" rekonvalescent Eden Azar. Belgijanac je primio loptu na nekih 30-ak metara od gola, povukao je i topovski šutirao levom nogom u donji desni ugao, a čuvar mreže Ueske Fernandez bio je nemoćan da intrveniše.

U 45. minutu napadač Madriđana Karim Benzema odlično je prihvatio centaršut Lukasa Vaskeza i razornim udarcem uspeo je da pogodi kontraugao gola gostujuće ekipe za velikih 2:0.

Real nije želeo da stane ni u drugom delu meča. Igrao se 54. minut kada je Benzema proigrao Valverdea, a reprezentativac Urugvaja je imao vremena da se namesti u kaznenom prostoru, pa je Fernandez još jednom morao da vadi loptu iz mreže (3:0).

Ueska je postigla počasni pogodak 15 minuta pre kraja utakmice. To je učinio Fereiro, koga je preciznim centaršutem pronašao Mir poslavši loptu između Ramosa i Marsela, ali gosti nisu imali snage, znanja i umeća da se u potpunosti vrate u meč.

Francuski napadač je u 90. minutu postavio konačan rezultat. Odigrali su "kraljevići" tačnu akciju koju je započeo Marselo. Brazilac je centrirao ka Rodrigu, a on je glavom proigrao Benzemu koji je lako postigao svoj drugi pogodak na susretu.

Branilac titule je sa nova tri boda preuzeo čelo La lige pretekavši imenjaka iz Sosijedada, dok je Ueska ostala u zoni ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading