Romanove investicije se isplaćuju: MOĆNI ČELSI DEKLASIRAO BARNLI, tandem Ziješ-Verner UBITAČAN!

Autor:

Sport

31.10.2020

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija bez većih problema savladali su Barnli u sedmom kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Timo Verner u akciji protiv Barnlija

U sve boljoj formi igra mlada tim koji predvodi Frenk Lampard, pa se taj trend nastavio i protiv Barnlija, koji su "plavci" savladali rezultatom 3:0.

Ogroman novac uložio je Roman Abramovič u renoviranje tima koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu u Premijer ligi, a taj novac počeo je višestruko da mu se isplaćuje.

Timo Verner počeo je da pronalazi put ka mreži, opravljeni Hakim Ziješ već posle dve utakmice pokazuje da će biti kreativna sila kakva je bio u Ajaksu, a golman Eduar Mendi učinio je Kepu potpuno beskorisnih intervencijama koje su mu omogućile da na poslednjih pet mečeva u plavnom dresu ostane nesavladan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Čelsija

Šou je počeo u 26. minutu, kada je Temi Ejbraham spustio Ziješu loptu koju je Marokanac bez problema prosledio iza leđa Nika Poupa.

Početak druge deonice doneo je još veću dominaciju Čelsija, pa su već do 70. minuta rešili pitanje pobednika sa još dva pogotka.

Najpre je Maunt pronašao Zumu za 2:0 u 63, da bi Ziješ i Verner uspostavili saradnju kada je Nemac postigao efektan pogodak u 70. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kurt Zuma i Temi Ejbraham

Ova pobeda podigla je londonski tim na četvrtu poziciju, dok je Barnli posle još jednog poraza ostao zacementiran na poslednjem mestu Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading