Život piše romane: Šon Koneri ODBIO MANČESTER JUNAJTED kako bi postao agent 007

Autor:

Sport

31.10.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojoj 91. godini napustio nas je Šon Koneri, legendarni glumac, osvajač "Oskara" i legendarni Džejms Bond.

RepublikaFoto: pixabay.com
Šon Koneri

Kao pravi Škot, naravno da je Koneri voleo i fudbal. On je čak bio vrlo blizu fudbalske karijere, pošto ga je Met Bazbizvao da zaigra za Mančester junajted. 

- Igrao sam za Bonirig Rouz, a dobio sam ponudu za probu u Ist Fajf. Seltik me tada nije zvao, to je istina - rekao je Šon Koneri jednom prilikom.

Igrao je Koneri poluprofesionalni fudbal u Škotskoj, ali je u jednom trenutku njegov klub zaigrao u bluzini Mančestera, Legendarni Bazbi je pogledao jedan meč i bio je oduševljen Konerijem. Odmah posle meča ponudio je budućem Bondu ugovor vredan 25 funti nedeljno!

- Shvatio sam fudbaleri već sa 30 više nisu u najboljoj formi, da više ne mogu da budu dobri. Ja sam tada imao 23 godine i odbio sam ponudu da pređem kod njih - dodao je Koneri.

Nakon mnogo godina Koneri je istakao da mu je žao što je odbio tu ponudu.

- Žao mi je što nisam prihvatio, jer sam stvarno voleo fudbal. Odlučio sam da postanem glumac i to je bio jedan od najpametnijih poteza koje sam napravio u životu - zaključio je Koneri.

Kakva legenda!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading