PONOVO NA MESTU USPEHA: Vraća se Slaviša Stojanović!

Autor:

Sport

29.10.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se i oficijelno predstavljanje.

RepublikaFoto: Starsport
Nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović sa peharom šampiona Srbije na proslavi titule protiv OFK Beograda

Slaviša Stojanović, bivši trener Crvene zvezde, nalazi se na korak od preuzimanja klupe jednog od najvećih bugarskih klubova, Levskog iz Sofije.

Slovenački strateg je ostao u lepom sećanju navijačima aktuelnog srpskog šampiona pošto se sa crveno-belima okitio titulom šampiona Srbije u sezoni 2013/2014.

On je već postigao načelan dogovor sa upravom Levskog, a ostalo je da se utanače još neki finansijski detalji, kao i dužina trajanja ugovora. On će za vikend boraviti u Bugarskog kako bi ispratio susret svog budućeg tima sa Ludogorecom, a zvanična promocija očekuje se u ponedeljak.

Podsetimo, Stojanović (50) je svoje fudbalsko ime izgradio sa dve titule prvaka Slovenije sa Domžalama, a poslednji posao mu je bio mesto selektora reprezentacije Letonije. Ovo će mu biti povratak na klupu bugarskog tima, s obzirom da ih je već trenirao pre prihvatanja selektorskog poziva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading