(MOGUĆI SASTAV) GLAVOBOLJA ZA DEKIJA U PET DO 12: Ovo je tim Zvezde za Liberec!

Autor:

Sport

28.10.2020

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči druge runde grupe L Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde pred meč Lige Evrope protiv Hofenhajma

Crvena zvezda u četvrtak od 18:55 dočekuje Slovan iz Libereca u sklopu drugog kola grupne faze Lige Evrope, a trener aktualnog srpskog šampiona Dejan Stanković odlučiće se za formaciju 3-4-2-1 na ovom duelu.

Dekiju veliki problem pravi sitna povreda štopera Nemanje Milunovića, pa će štoperski trio činiti Strahinja Eraković, Radovan Pankov i Miloš Degenek.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović

Stanković ima veliku dilemu koga poslati na mesto desnog ofanzivnog beka, a trenutno je Milan Gajić bliži mestu startera od Marka Gobeljića.

Što se tiče levog boka, neprikosnoven je Rodić, a tandem u vezi činiće Veljko Nikolić i Seku Sanogo. Iza najisturenijeg Falčinelija, nastupiće Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

Na golu je neprikosnoven kapiten Milan Borjan.

Crvena zvezda (3-4-2-1): Borjan - Eraković, Pankov, Degenek - Gajić, Sanogo, Nikolić, Rodić - Katai, Ivanić - Falčineli.

Podsetimo, Česi su u prvom kolu nadigrali Gent minimalnim rezultatom, dok su crveno-beli poraženi od Hofenhajma sa 2:0. Susret na stadionu "Rajko Mitić" biće odigran bez prisustva publike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading