TOPČIDERSKO BRDO UKLETO: Broje se sati do večitog derbija, a POVREDE PLJUŠTE NA SVE STRANE!

Autor:

Sport

17.10.2020

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Partizan ni Zvezda neće biti blizu 100% na 163. večitom derbiju, ali količina povreda i broj zaraženih koronom sa obe strane Topčiderskog brda prosto je zabrinjavajuć.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević neće moći da računa na Aleksandra Šćekića tokom predstojećeg večitog derbija

Najnovije vesti iz tabora crno-belih, hvala bogu, nisu povezane sa koronom, pošto bi to značilo otkazivanje derbija, već se odnose na povredu jednog od ključnih veznjaka u ekipi "Parnog valjka".

Naime, crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić, čovek koji je na proteklim derbijima uspevao da stavi pod ključ najkreativnije igrače večitog rivala, sa reprezentativne dužnosti vratio se sa povredom članka.

 

Iako je trener crno-belih istakao da još nije pripremio startnu postavu za meč, pretpostavlja se da je Šćekić bio jedan od igrača koji su planirani za početak meča protiv najvećeg rivala, posebno kada se ima u vidu da je Bibars Natho tokom reprezentativne pauze odigrao tri meča za Izrael.

Partizan će u veznom redu računati na Sašu Zdjelara, koji je kratko bio sa reprezentacijom Srbije, iskusnog Milana Smiljanića, ali i Miloša Jojića, povratnika u Humsku!

RepublikaFoto: Starsport
Povratnik Miloš Jojić mogao bi da bude čovek koji će odmeniti povređenog Crnogorca

Podsećamo, probleme pred derbi ima i Dejan Stanković, koji zbog pozitivnih testova na korona virus ne može da računa na Mirka Ivanića i Gelora Kangu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading