PARTIZANOVO DETE ZNA ŠTA JE VAŽNO: Ljubav prema klubu se NE UČI, TO SE NOSI U SRCU!

Autor:

Sport

17.10.2020

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih bisera srpskog fudbala i as Partizana Filip Stevanović predstavio je svoje viđenje predstojećeg 163. derbija.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović spreman je da bude heroj 163. Večitog derbija

Fudbaler Partizana Filip Stevanović u razgovoru  pred 163. derbi rekao je da za utakmicu protiv večitog rivala ne postoji prava priprema.

- Ja sam dete Partizana i kao što se zna derbi je za nas najvažnija utakmica o kojoj maštate još kao dete. Imate naravno pozitivnu tremu i pre svega odgovornost posebno kada treba da debitujete za prvi tim, ali sada kao neko ko je već igrao derbije mogu da kažem da je to najneizvesnija utakmica u kojoj favorit ne postoji.Tu pripreme osim one u taktičkom smislu i želje šefova nema, jer je to takva količina adrenalina i emocije da jedva čekate da izađete na teren.To se nosi u srcu - rekao je Stevanović.

Iako po godinama mlad Filip već ima iskustvo igranja u večitom derbiju, pa se u narednom okršaju očekuje mnogo više od njega u odnosu na period kada je debitovao. Vezista je poznat kao neko ko vrlo srčano pristupa utakmicama, a mnogi navijači bi želeli da vide da postigne pogotak baš u ovoj utakmici.

- Ko će da reši utakmicu zaista nije važno. Važna je dobra igra i tri boda. Ne kažem da svako od nas ne želi da se upiše u listu strelaca ,ali mesta za sebičluk u derbijima, kao i u svakoj drugoj utakmici ne sme da postoji - dodao je ovaj 18-godišnjak.

 

Stevanović nije mogao da prognozira tačan ishod derbija, a obrazložio je i zašto...

- Videćemo u nedelju! Imamo mnogo novih igrača, sa jedne strane nova krv, sa druge strane igrači neki tek pristižu. Tu je šef da nas uputi kako bismo junački izašli na derbi - zaključio je Stevanović.

Večiti derbi, 163. po redu, igra se u nedelju od 17 časova na Partizanovom stadionu, bez prisustva navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading