NEČUVENA BRUTALNOST: Saigrači prebili fudbalera NA SMRT, razlog ne može biti MORBIDNIJI!

Autor:

Sport

12.10.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čerčil Ovasi preminuo je od posledica prebijanja koje su mu priredili njegovi saigrači u jednom amaterskom fudbalskom klubu iz Ugande.

RepublikaFoto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Naime, Ovasi (22) je bio kriv za pogodak koji je njegova ekipa primila, a saigrači su odlučili da ga za to kazne prebijanjem. Ceo slučaj je stigao do policije, a Čerčil je nakon nekoliko sati u bolnici preminuo od posledica udaraca.

Momak je preminuo u subotu, a ovaj incident se dogodio u severnom delu Ugande, gde je i održan prijateljski meč. Zapravo, saigrači su počeli da ga udaraju dok je utakmica još trajala.

 

 

 

Incident je tada prekinut, a napadači su fizički odvojeni od žrtve. Tu nije bio kraj, pošto se tortura nastavila posle meča, a Čerčil Ovasi je odgurnuo jednog od napadača. To je izazvalo nove nerede, nakon kojih je Ovasi prebačen u obližnju bolnicu, gde je kasnije u toku dana konstatovana njegova smrt.

Policija je ovaj napad proglasila za ubistvo i u skladu sa tim su već privedene dve osobe, fudbaleri tima za koji je i Ovasi igrao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading