(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POGINULI FUDBALERI: Autobus se survao u reku, osam MRTVIH, ostalima se bore za život

Autor:

Sport

20.09.2020

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive scene.

RepublikaFoto: Printscreen/Twitter/NanaKwame_Aban
Autobus koji je sleteo sa mosta

Užasna vest stiže nam iz Afrike. Naime, velika tragedija dogodila se u Gani gde je autobus pun mladih fudbalera, od 12 do 15, godina sleteo s puta, pravo u reku. Kao posledica nesreće, osam dečaka je izgubilo život, dok se lekari trenutno bore da spasu ostale.

Saobraćajna nesreća se dogodila blizu Kumasija, u Ašanti Regionu, kada je autobus prevozio mlade fudbalere na registraciju za novu sezonu.

Na licu mesta je poginulo šestoro mladića, dvojica po dolasku u bolnicu, dok su dvojica još u kritičnom stanju. Osim njih, još 30 fudbalera je sa lakšim i težim povredama prebačeno u istu bolnicu.

Prema navodima nadležnih u lokalnoj policiji, vozač autobusa je izgubio kontrolu nad vozilom i ono je završilo u reci Ofin.

Tim povodom se oglasio Fudbalski savez Gane.

- GFA izražava najdublje saučešće porodicima osam mladih fudbalera koji su preminuli nakon što je vozilo kojim su se prevozili doživelo udes. Obavešteni smo da saobraćajna nesreća desila kada su se vraćali u Ofinso, nakon što su obavili registraciju u Afrančou. Poslali smo odmah naše zaposlene da obiđu sve koji su pogođeni ovom nesrećom. Veoma smo tužni zbog ovoga što se desilo i, uz iskreno saučešće porodicama poginulih, želimo brz oporavak ostatku tima koji je doživeo različite vrste povreda u ovom incidentu. U ovim vremenima punim izazovima, stojimo rame uz rame sa svim pogođenim porodicama, uključujući i one kojima su deca povređena i koji takođe prolaze kroz strašan stres. Misli su nam uz sve bližnje poginulih, neka duše stradalih počivaju u miru - navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Gane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading