NIJE VEROVAO SVOJIM UŠIMA: Kasiljas OTKRIO ko ga je prvi zvao posle SRČANOG UDARA!

Autor:

Sport

11.10.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Real Madrida, Porta i španske reprezentacije Iker Kasiljas je 2019. godine preživeo srčani udar, o tome je govorio za američki ESPN.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iker Kasiljas

Kasiljas je nedavno izjavio i da se umalo i uključio u trku za mesto predsednika Fudbalskog saveza Španije, ali je ipak odlučio da se ne oproba na toj funkciji.

- Mnogi ljudi ne znaju, ali Žoze Murinjo je bio jedan od prvih koji su me zvali da saznaju kako sam kada sam imao srčani udar. Posle takvog užasnog iskustva počeo sam da se viđam sa ljudima sa kojima se nisam dugo video i više da cenim život. Više živim od dana do dana, nisam više sam u svom malom svetu kao ranije- izjavio je 39-godišnji Iker Kasiljas o portugalskom treneru, sa kojim je imao nesuglasice tokom mandata Murinja u "kraljevskom klubu".

 

- Imao sam mnogo sreće, mnogi nemaju tu šansu. Mislio sam da ću tog dana umreti i o svemu sam razmišljao na drugačiji način. Ja sam zaista privilegovana osoba- rekao je fantastični golman.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Za reprezentaciju Španije nastupio je 167 puta, sa "furijom“ je bio svetski prvak, a osvojio je i dva Evropska prvenstva. Sa Real Madridom je osvojio tri Lige šampiona, kao i pet titula šampiona Španije.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading