NASLEDNIK DOBRO PAMTI ZVEZDU: Tumbakovićeva Srbija potpisala OTKAZ selektoru Norveške!

Autor: Mozzartsport

Sport

10.10.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni norveški strateg Stale Solbaken mogao bi uskoro da bude promovisan u novog selektora svoje zemlje, pošto je pozicija Larsa Lagerbeka ozbiljno uzdrmana nakon eliminacije od Srbije u baražu za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbalska reprezentacija Norveške

Solbaken je danas dobio otkaz u Kopenhagenu, nakon sedam godina vođenja danskog kluba, a ukupno 12 godina u dva mandata, pa mu je praktično otvorena pozicija na kormilu državnog tima.

Solbaken do sada nije radio kao selektor, ali norveški fudbal u ovom trenutku nema bolje rešenje i sada je u prilici da se dogovori sa trenerom koji je tokom karijere, pored Kopenhagena, vodio Ham Kam, Keln i Vulverhempton.

 

 

 

Kako stvari stoje u ovom trenutku Solbaken neće biti dugo bez trenerskog posla, već bi pauza mogla da traje svega nekoliko dana.

Kopehagen je prošlu evropsku sezonu krenuo eliminacijom od Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je potom ušao u Ligu Evrope i išao čak do četvrtfinala gde je eliminisan od Mančester junajteda. Ipak, u ovoj sezoni je usledio šok na kraju kvalifikacija, što je bilo previše za upravu kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading