ZVANIČNO: Iznenadna SMENA trenera usred reprezentativne pauze!

Autor:

Sport

10.10.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i klub sa zvaničnom potvrdom.

RepublikaFoto: Starsport
Koreografija "Delija" na meču kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda-Kopenhagen

Legendarni danski stručnjak Stal Solbaken napustio je klupu Kopenhagena nakon sedam godina, potvrdio je predsednik danskog kluba Bo Rigard.

- "Solbaken je bez poređenja najuspešniji trener u istoriji kluba s impresivnom listom rezultata. Svi koji su deo Kopenhagena duguju Stoleu veliko hvala za ogroman napor što je uložio. Ali bez obzira na sve to moramo da konstatujemo da rezultati u 2020. godini nisu bili zadovoljavajući. I ovo su posledice toga - ocenio je Rigard.

RepublikaFoto: Starsport
Stal Solbaken na stadionu "Rajko Mitić"

- Svaka era ima svoj kraj. Pa tako i ova. Osećamo da je došlo vreme da uskoče nove snage i nadograde jake temlje koje su postavili Solbaken i njegov tim. Nije bilo lako doneti ovakvu odluku, kako u profesionalnom tako i u emotivnom smislu. Temeljno smo razmišljali i verujemo da smo ipak ispravno odlučili, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo - dodao je on.

Podsetimo, Solbaken je sa Kopenhagenom poražen od Crvene zvezde u 3.kolu prošlosezonskih kvalifikacija za Ligu šampiona, slabijim izvođenjem penala, ali je potom tim doveo do četvrtfinala Lige Evrope.

Ipak, u ovoj takmičarskoj godini upisao je tek jedan trijumf na četiri prvenstvena susreta, uz bolnu eliminaciju od Rijeke na "Parkenu" u borbi za drugo po rangu evropsko takmičenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading