NIJE IMAO POSLA: Rajković sipa so na ranu Norvežanima

Autor: Tanjug, Republika

Sport

09.10.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman "orlova" tvrdi da je sve trebalo da bude gotovo u regularnom delu meča, pošto Haland i društvo nisu imali ni približno broj prilika kao reprezentativci Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Predrag Rajković

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković rekao je da je presrećan što je tim uspeo da trijumfuje u teškom meču protiv Norveške u Oslu.

Srbija je pobedila domaćina rezultatom 2:1 posle produžetaka, golovima Sergeja Milinkovića-Savića.

- Nisam imao mnogo posla, dobro smo igrali defanzivno. Treba da nastavimo da igramo čvrsto u odbrani, jer posle sve lakše dolazi u napadu. Bitna pobeda za nas, presrećni smo. Bilo je teško, ali smo stvarali šanse i igrali dobro svih 120 minuta. Nezasluženo smo primili gol pri kraju utakmice, a mogli smo da završimo sve u 90 minuta - izjavio je Rajković.

 

 

 

On se osvrnuo i na rivala u finalu baraža za EURO, u kom će se u Beogradu 12. novembra sastati sa Škotskom.

- Škoti su slični Norvežanima, igraće sa dugim loptama. To je daleko, treba sada prvo da se okrenemo Mađarima i Turcima. U novembru kada se okupimo, pravićemo taktiku za Škotsku - zaključio je Rajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading