AGONIJA RONALDA SE NASTAVLJA: Slavni fudbaler PONOVO OPTUŽEN ZA SILOVANJE!

Autor:

Sport

07.10.2020

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokati Kristijana Ronalda uveliko se spremaju za novu borbu sa zastupnicima Ketrin Majorge, koja ponovo tvrdi da ju je Portugalac pre 11 godina silovao i za to još uvek nije odgovarao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo ponovo je optužen za silovanje

Kristijano Ronaldo ponovo se nalazi na stubu srama, i to za zločin za koji su ga već proglasili nevinim.

Ronaldo je pre 11 godina optužen da je silovao izvesnu Ketrin Majorgu (35) u Las Vegasu. Manjak dokaza rezultirao je prekidanjem prvog postupka, ali je uporna Amerikanka pokrenula građansku tužbu, tužbu zbog koje bi slavni Portugalac ponovo mogao da se nađe pred sudom.

 

 

 

Kako tvrdi Majorga, njeni istražitelji pronašli su Ronaldov DNK na njenoj odeći, tako da ona smatra da ima dovoljno dokaza da se izbori za pravdu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Iz Ronaldovog tabora ostaju pri istoj priči, da su optužbe za silovanje neistinite, ali je sumnjiva činjenica da su oni bivšu učiteljicu platili 375.000 dolara kako bi je, pretpostavljamo, ućutkali.

U razgovoru sa nemačkim "Der Špigelom", Majorga je istakla da joj se Ronaldo izvinio posle silovanja, tvrdeći da je on "99% dobar momak, al da ne zna za tih 1%". 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo će ponovo morati na sud zbog Majorge

Ronaldo stoji pri tome da je potpuno nevin, ali će u svakom slučaju morati još jednom da prolazi kroz dug proces dokazivanja te nevinosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading